Warmtepomp offerte of informatie nodig? Ontdek hier de voordelen van warmtepompen.

Warmtepompen bieden vele voordelen voor zowel mens als milieu. Warmtepompen zijn, in tegenstelling tot klassieke systemen die gebruik maken van directe verbranding op gas en/of mazout, veel efficiënter om zowel huizen als kantoren te verwarmen. daikin warmtepomp voorbeeld werkingHet is één van de enige en beste alternatieven als het gaat over het gebruik van hernieuwbare energie.

Warmtepompen verlagen uw energiefactuur

Een goed presterende warmtepomp zal ongeveer een derde minder primaire energie verbruiken dan een zeer goede verwarmingsketel. 65 % à 80 % van de door de warmtepomp geleverde energie wordt gewonnen uit de omgeving wat dus wilt zeggen dat een warmtepomp veel minder zal verbruiken dan een klassieke verwarmingsinstallatie.

Om te bepalen welke warmtepomp het beste is voor uw noden moet u de terugverdientijd van de warmtepomp berekenen. Hoe lang zal het duren vooraleer de lagere energiekosten de investering van de warmtepomp zullen dekken?

Wat kost een warmtepomp?

De kostprijs van een warmtepomp bestaat uit twee onderdelen: het toestel zelf en de installatie. Voor warmtepompen van het type grond/water kan bijvoorbeeld een putboring nodig zijn, dit verhoogt de prijs van de installatie aanzienlijk. Warmtepompen van het type lucht/lucht vragen dan weer veel minder werken, waardoor ze beduidend goedkoper zijn. Bovendien zijn de toestellen ook goedkoper.

Warmtepomp offerte op maat nodig?

Ik ga akkoord met het privacybeleid van Airquality NV.

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.