Boiler vervangen? Kies voor een warmtepompboiler!

 

Een boiler vervangen kan best duur zijn, maar je kan door middel van een warmtepompboiler deze investering extra voordeel laten opleveren. Een warmtepompboiler heeft een kleine ingebouwde warmtepomp, hierdoor wordt het verwarmen van het sanitair water beduidend minder kostelijk. Door middel van een warmtepompboiler kan je dus aanzienlijk besparen op je energiefactuur!

Werking warmtepompboiler

 

Een warmtepompboiler bevat een lucht-water warmtepomp. Dit betekent dat het warmte uit de lucht haalt om water te verwarmen. Dit is ideaal voor een boiler en zogt ervoor dat er zeer weinig energieverbuik nodig is.

Warmtepompboiler prijs

 

De prijs van een warmtepompboiler is afhankelijk van je noden op vlak van waterverbruik en het budget dat je wenst te spenderen. Wij hebben een mooi aanbod MIDEA warmtepompboilers, voor meer informatie over boilers en warmtepompen of de prijs van de warmtepompboiler op maat van uw noden kan u ons steeds vrijblijvend contacteren.

We sturen u zo spoedig mogelijk een antwoord met de meest voordelige oplossing en natuurlijk de promoties waarvan u gebruik kan maken! Ook voor al uw vragen over warmtepompboilers kan u het contactformulier gebruiken!

Informatie/Offerte Over Warmtepomp Nodig?