Prijzen warmtepompen

Prijzen warmtepompen worden bepaald door het type warmtepomp

Warmtepomp prijzen zijn afhankelijk van enkele factoren. De belangrijkste is het type warmtepomp dat u kiest. Een lucht-lucht warmtepomp is de goedkoopste warmtepomp, maar heeft daarom zijn beperkingen. Een warmtepomp van het type water-water biedt het grootste rendement, maar is het duurste omdat de warmtepompinstallatie duurder is en er nood is aan een putboring.

Ontdek de 4 soorten warmtepompen:

Warmtepomp lucht-lucht

Warmtepomp lucht-water

Warmtepomp grond-water

Warmtepomp water-water

Prijzen warmtepompen

Er zijn zoveel factoren die de prijzen van warmtepompen bepalen, dat het moeilijk is een schatting te geven zonder te kijken naar een concrete situatie. Het type warmtepomp lucht-lucht is echter een optie voor iedere woning. Dit type warmtepomp kan eenvoudig geïnstalleerd worden tijdens een nieuwbouw of (kleine) renovatie. De prijzen van lucht-lucht warmtepompen beginnen al vanaf € 1.500. Deze prijs is voor een warmtepompinstallatie gemaakt voor een klein lokaal met een verwarmingsvermogen van 2500 Watt.

Prijs warmtepomp berekenen

Bij het berekenen van de prijs van een warmtepomp is het belangrijk te onthouden dat een warmtepomp zorgt voor een lagere energiefactuur, onderhoudsvrij is en u vaak subsidies kan bekomen voor de aankoop van een geothermische warmtepomp. Wilt u weten welk type warmtepomp u het meeste voordeel kan bieden? Contacteer ons dan met uw specifieke situatie en we geven de warmtepomp prijzen die u het meeste voordeel zullen bieden!

Warmtepomp offerte op maat nodig?

Ik ga akkoord met het privacybeleid van Airquality NV.

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.