Warmtepomp zonnepanelen

Dat zowel een warmtepomp als zonnepanelen goed zijn voor het milieu, dat weten we allemaal. Maar waar velen niet bij stilstaan, is dat je een warmtepomp ook kan combineren met zonnepanelen! Zo bespaar je niet alleen het milieu, ook op je energiefactuur zal je fors besparen: je kan de energie opgewekt uit je zonnepanelen immers gebruiken om je warmtepomp aan te drijven. Een andere mogelijkheid is het opwarmen van je sanitair water met een zonneboiler.

Combineer een warmtepomp met zonnepanelen en bespaar

Een warmtepomp en zonnepanelen zorgen er beide voor dat je minder fossiele brandstoffen moet gebruiken, door je huis of sanitair water op te warmen. Dat betekent dat je ook meteen bespaart op je energiefactuur. Bovendien krijg je zowel voor de plaatsing van zonnepanelen als voor de plaatsing van een warmtepomp een aantal premies. Plaats je zowel zonnepanelen als een warmtepomp, dan bespaar je dus dubbel! Je kan de energie die je zonnepanelen opwekken immers gebruiken om sanitair water op te warmen of om je warmtepomp aan te drijven, waardoor je warmtepomp minder elektriciteit van het net nodig heeft.

Plaats een warmtepomp en zonnepanelen bij je thuis

Wil je thuis een warmtepomp of zonnepanelen plaatsen? Bekijk dan eens of je ze kan combineren! Informeer bij ons even naar de prijs van een warmtepomp en naar de premies die je krijgt voor de installatie ervan.

Informatie/Offerte Over Warmtepomp Nodig?