General Waterstage Duo: warmtepomp en boiler in één

 

General Waterstage Duo, dat is een warmtepomp en een boiler in één. De voordelen zijn legio: u geniet van zowel verwarming als sanitair warm water, en dat op een energie-efficiënte, milieuvriendelijke en geldbesparende manier. De boiler is bovendien erg compact, en dankzij het geïntegreerde voorraadvat van 190 liter, geniet je op elk gewenst moment van een warm bad. De boiler warmt het voorraadvat in slechts 40 minuten op van 20°C naar 50°C.

Warmtepomp en boiler in één

De General Waterstage warmtepompen zijn lucht/water warmtepompen met een bijzonder goed rendement. Ze onttrekken de warmte aan de buitenlucht, en gebruiken die warmte om water op te warmen. Dit water wordt dan veelal gebruikt in combinatie met vloerverwarming of een verwarming met radiatoren, om de woning op te warmen. Maar als je dan toch over warm water van de warmtepomp beschikt, waarom zou je dat kan niet meteen gebruiken als sanitair warm water? Met een speciale Waterstage Duo boiler kan dat. De boiler is met zijn afmetingen van 180x60x65 cm bijzonder compact, en vormt de ideale oplossing indien je een energiezuinige totaaloplossing wenst, die niet te veel ruimte in beslag neemt, en waarmee je bespaart op je energiefactuur.

De kenmerken van de General Waterstage Duo

De General Waterstage Dua warmtepomp combineert een warmtepomp en een boiler, zodat je zowel sanitair warm water hebt als een verwarmde woning. Deze toepassing kenmerkt zich door:

  • Een hoog rendement: de General Waterstage warmtepompen hebben een bijzonder hoog rendement, ze hebben geen steunverwarming nodig.
  • Een geïntegreerde boiler voor sanitair warm water, dat is plaatsbesparend en efficiënt.
  • Een kit '2de circuit' en koelmodus zijn optioneel.
  • De Duo hoge temperatuur warmtepomp heeft slechts 40 minuten nodig om het buffervat van 190 liter op te warmen van 20°C naar 50°C, gemeten bij een buitentemperatuur van 7°C.

 

Wil jij thuis ook besparen op je energiefactuur, en het milieu minder belasten? Contacteer ons dan voor meer info over de combinatie van een warmtepomp met een boiler!

Informatie/Offerte Over Warmtepomp Nodig?