warmtepomp

Inbouw Airstage AircoHeaters

Ingezonden door admin op do, 05/16/2013 - 15:36

 

Hou je wel van een minimalistische inrichting? Dan heb je waarschijnlijk een hekel aan radiatoren die alleen maar plaats in beslag nemen en de minimalistische inrichting teniet doen. De oplossing? Een verwarmingssysteem dat volledig is ingebouwd. En als je dan toch voor een volledig ingebouwd verwarmingssysteem kiest, dan kan je net zo goed meteen voor een zuinig en milieuvriendelijk systeem gaan. De General Airstage warmtepomp is zo een systeem. Bovendien combineert deze lucht/lucht warmtepomp verwarming en airco in één.

Plafond onderbouw Airstage AircoHeaters

Ingezonden door admin op vr, 05/03/2013 - 16:12

 

De General Airstage Aircoheaters bieden je een comfortabele manier om je woning te verwarmen of te verkoelen. De plafond onderbouw binnentoestellen zorgen zowel in kleine als in grote ruimtes voor een constante temperatuur, tot in het verste hoekje. Het toestel zorgt voor een optimale luchtcirculatie, zodat je de ruimte op de best mogelijke manier kan verwarmen of verkoelen.

De General Waterstage Bivalent warmtepomp

Ingezonden door admin op wo, 04/24/2013 - 14:53

 

Een warmtepomp installeren is de ideale manier om nieuwe, goed geïsoleerde woningen van energiezuinige warmte te voorzien. Dankzij de Waterstage Bivalent warmtepomp van General kan je echter ook in bestaande woningen genieten van de energiezuinige warmtepomp technologie. Je kan deze General warmtepomp immers gewoon op je bestaand verwarmingssysteem aansluiten!

General Waterstage Duo: warmtepomp en boiler in één

Ingezonden door admin op wo, 04/17/2013 - 13:53

 

General Waterstage Duo, dat is een warmtepomp en een boiler in één. De voordelen zijn legio: u geniet van zowel verwarming als sanitair warm water, en dat op een energie-efficiënte, milieuvriendelijke en geldbesparende manier. De boiler is bovendien erg compact, en dankzij het geïntegreerde voorraadvat van 190 liter, geniet je op elk gewenst moment van een warm bad. De boiler warmt het voorraadvat in slechts 40 minuten op van 20°C naar 50°C.

 

De Waterstage Comfort warmtepomp van het merk General is een compleet verwarmingssysteem dat je gehele huis verwarmt, en je van sanitair warm water voorziet. Het verwarmingssysteem maakt gebruik van een lucht/water warmtepomp, en haalt dus warmte uit de lucht om het water op te warmen. Dat water kan je huis opwarmen via vloerverwarming en/of via radiatoren, en voorziet je van sanitair warm water om te douchen of om te koken. En dat alles op een bijzonder milieuvriendelijke manier!

Warmtepomp General Waterstage

Ingezonden door admin op do, 04/11/2013 - 13:28

 

General is de grootste Japanse producent van warmtepompen en airco's in Europa. De Waterstage warmtepomp is een van hun meest succesvolle productlijnen. De sleutel tot succes? De Waterstage warmtepomp is bijzonder energiezuinig, dankzij een rendement van 4,3 tot 4,6 COP kan je tot 41% besparen op je energiefactuur!

Warmtepomp verplicht vanaf 2014

Ingezonden door admin op do, 02/21/2013 - 18:43

 

Vanaf 1 januari 2014 zal een warmtepomp in een nieuwbouw woning zo goed als verplicht zijn. De overheid wil namelijk dat nieuwbouw woningen vanaf 2014 deels hun eigen energie produceren. Dat kan door een warmtepomp te installeren, door zonnepanelen te installeren of door een biomassasysteem te installeren. Ongetwijfeld is een warmtepomp de meest logische keuze, omdat deze zowel in de winter als in de zomer voor de nodige energie kan zorgen.

Informatie/Offerte Over Warmtepomp Nodig?