Inbouw Airstage AircoHeaters

 

Hou je wel van een minimalistische inrichting? Dan heb je waarschijnlijk een hekel aan radiatoren die alleen maar plaats in beslag nemen en de minimalistische inrichting teniet doen. De oplossing? Een verwarmingssysteem dat volledig is ingebouwd. En als je dan toch voor een volledig ingebouwd verwarmingssysteem kiest, dan kan je net zo goed meteen voor een zuinig en milieuvriendelijk systeem gaan. De General Airstage warmtepomp is zo een systeem. Bovendien combineert deze lucht/lucht warmtepomp verwarming en airco in één.

De General Airstage inbouwtoestellen

De General Airstage warmtepomp is een lucht/lucht warmtepomp met tal van toepassingen, die je huis op een zeer energiezuinige manier verwarmt. General is wereldwijd marktleider in warmtepompen en airconditioning. Ze bieden warmtepomp systemen op maat aan, zodat het systeem altijd past bij jouw bouw- of verbouwplannen. De Airstage lucht/lucht warmtepompen van General zijn warmtepompen met meer dan 50 modellen, die je kan opbouwen of die je volledig kan inbouwen. Het is een zeer efficiënte verwarmingsoplossing voor nieuwbouw en voor renovaties, met een bijzonder hoog rendement (COP van 3,61 tot 4,74). De inbouwtoestellen zijn zeer discreet en stil, en je kan ze zowel horizontaal als verticaal inbouwen.

De extra compacte inbouwmodellen

De inbouwmodellen van de General Airstage warmtepomp kan je zowel horizontaal als verticaal inbouwen. Horizontaal kan de binnenunit bijvoorbeeld worden ingebouwd in het (valse) plafond, verticaal kan de binnenunit achter een wand geplaatst worden. Kan je de binnenunits niet meteen in het plafond of achter een wand plaatsen? Dan kan je ze ook in het schrijnwerk laten inbouwen. De General Airstage modellen hebben dus een zeer ruim toepassingsgebied, en kunnen in elke woning probleemloos worden ingebouwd.

General Airstage warmtepomp kan je zowel horizontaal als verticaal inbouwen.

De General Airstage inbouwmodellen voor winkels en grote ruimtes

De General Airstage warmtepomp inbouwmodellen kunnen zowel voor particulieren als voor grote winkels, kantoorruimtes en lofts dienen. De grote, krachtige inbouwtoestellen kunnen de temperatuur in grote ruimtes perfect regelen, en dat op een ecologisch verantwoorde manier. Deze modellen zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk, aangezien de motor langs vier verschillende zijden bereikbaar is. Alles samen maakt het deze modellen perfect geschikt voor het zwaardere werk.

Vraag nu meer informatie aan

De General Airstage warmtepomp met inbouwtoestellen is de ideale oplossing voor wie van een minimalistische inrichting houdt, en op een energiezuinige manier wil verwarmen en verkoelen. Wil je meer informatie over deze warmtepomp modellen? Contacteer ons dan voor meer informatie.

Informatie/Offerte Over Warmtepomp Nodig?