Laag aan de wand General Airstage AircoHeaters

 

Laag aan de wand General Airstage aircoheaters zijn toestellen die je laag tegen de grond monteert. Ze zien eruit als een gewone verwarmingsradiator, maar met één druk op de knop kan je ze laten verwarmen of koelen. Achter deze radiatoren zit namelijk een lucht/lucht warmtepomp, die je woning op een heel energiezuinige manier verwarmt of verkoelt.

General Airstage Aircoheaters

De General Airstage Aircoheaters zijn lucht/lucht warmtepompen die je huis kunnen verwarmen of verkoelen. Deze warmtepomp haalt, in tegenstelling tot klassieke verwarmingssystemen, zijn energie niet uit fossiele brandstoffen. In plaats daarvan haalt deze warmtepomp zijn energie voor 70 tot 80% uit de omgeving, waardoor er veel minder primaire energie verbruikt wordt. Een General Airstage warmtepomp levert 3 tot 4 keer meer energie dan de energie die ze zelf verbruikt. Je verwarmt of verkoelt met deze lucht/lucht warmtepomp dus op een zeer milieuvriendelijke en energiezuinige manier.

Laag aan de wand Airstage aircoheater troeven

De laag aan de wand Airstage aircoheater heeft een aantal sterke troeven:

  • Flexibele installatiemogelijkheden: je kan de laag aan de wand radiatoren deels inbouwen. Je kan ze onder een raam plaatsen, in een nis, achter een zetel, ...
  • Gemakkelijk te onderhouden: het voorste paneel kan je er afnemen, zodat je de radiatoren gemakkelijk kan onderhouden.
  • Stil doch krachtig: de laag aan de wand radiatoren zijn erg stil, op de laagste ventilatiesnelheid wordt slechts 17 dB(A) aan geluid geproduceerd.
  • Een hoog rendement: de General Airstage warmtepomp haalt een rendement tot wel 144%. General biedt maar liefst 54 aircoheaters met een A-energielabel.
  • Keuzemogelijkheden: je hebt keuze uit verschillende modellen van binnen- en buitenunits.

Combineer de laag aan de wand radiatoren voor de ideale oplossing

Je kan de laag aan de wand radiatoren van de General Airstage warmtepomp uiteraard ook combineren met andere units, zodat we je een verwarming- en koeloplossing op maat kunnen bieden. Combineer de laag aan de wand radiatoren met een waaier aan andere units!

Wil je meer weten over onze General Airstage laag aan de wand aircoheaters? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Informatie/Offerte Over Warmtepomp Nodig?