General Airstage warmtepomp

Plafond onderbouw Airstage AircoHeaters

Ingezonden door admin op vr, 05/03/2013 - 16:12

 

De General Airstage Aircoheaters bieden je een comfortabele manier om je woning te verwarmen of te verkoelen. De plafond onderbouw binnentoestellen zorgen zowel in kleine als in grote ruimtes voor een constante temperatuur, tot in het verste hoekje. Het toestel zorgt voor een optimale luchtcirculatie, zodat je de ruimte op de best mogelijke manier kan verwarmen of verkoelen.

Laag aan de wand General Airstage AircoHeaters

Ingezonden door admin op vr, 05/03/2013 - 15:25

 

Laag aan de wand General Airstage aircoheaters zijn toestellen die je laag tegen de grond monteert. Ze zien eruit als een gewone verwarmingsradiator, maar met één druk op de knop kan je ze laten verwarmen of koelen. Achter deze radiatoren zit namelijk een lucht/lucht warmtepomp, die je woning op een heel energiezuinige manier verwarmt of verkoelt.

Hoog aan de wand General Airstage AircoHeaters

Ingezonden door admin op wo, 04/24/2013 - 16:32

 

Hoog aan de wand AircoHeaters worden, zoals de benaming omschrijft, hoog aan de wand gehangen. Deze General Airstage AircoHeaters zien er op het eerste gezicht uit als gewone airconditioning toestellen, maar werken eigenlijk op basis van een lucht/lucht warmtepomp, waardoor ze zowel de woning kunnen verwarmen als verkoelen!

Informatie/Offerte Over Warmtepomp Nodig?