General Comfort: warmtepomp voor vloerverwarming, radiatorverwarming en sanitair warm water

 

De Waterstage Comfort warmtepomp van het merk General is een compleet verwarmingssysteem dat je gehele huis verwarmt, en je van sanitair warm water voorziet. Het verwarmingssysteem maakt gebruik van een lucht/water warmtepomp, en haalt dus warmte uit de lucht om het water op te warmen. Dat water kan je huis opwarmen via vloerverwarming en/of via radiatoren, en voorziet je van sanitair warm water om te douchen of om te koken. En dat alles op een bijzonder milieuvriendelijke manier!

General Comfort, met een uitermate hoog rendement

Uniek aan de General Comfort warmtepomp, is het bijzonder hoge rendement dat je haalt (4,3 tot 4,6 COP). Deze warmtepomp heeft dat hoge rendement te danken aan een aantal bijzondere, technische snufjes. Zo heeft de Waterstage warmtepomp geen steunverwarming of een tweede compressor nodig. Alles samen zorgt het voor een warmtepomp met een hoog rendement, waardoor je enorm bespaart op je energiefactuur.

General Comfort: vloerverwarming, radiatorverwarming en sanitair warm water

De General Comfort waterpomp biedt drie verschillende toepassingen: vloerverwarming, radiatorverwarming en sanitair warm water.

  • Vloerverwarming: vloerverwarming heeft een relatief lage watertemperatuur nodig, en dat maakt dat je het ideaal kan combineren met de General Comfort warmtepomp.
  • Radiatorverwarming: de General warmtepomp kan je ook combineren met laag-temperatuurradiatoren.
  • Sanitair warm water: in combinatie met een Waterstage boiler, geniet je bovendien ook van sanitair warm water. 's Nachts wordt het water tegen een voordelig nachttarief opgewarmd.

General is klaar voor de toekomst, u ook?

De normen voor verwarming en voor het energieverbruik in huis worden steeds strenger. General wil je voorbereiden op de toekomst, en dus voldoen de General Comfort warmtepompen nu al aan de norm voor 2015. De General Comfort warmtepompen kan je zowel in nieuwbouw projecten als bij een renovatieproject plaatsen.

General is klaar voor de toekomst, u ook? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

 

Informatie/Offerte Over Warmtepomp Nodig?