general waterstage

Een warmtepomp op radiatoren, kan dat?

Ingezonden door admin op do, 11/28/2013 - 16:37

 

Een warmtepomp installeren vraagt steeds een behoorlijke investering. Op termijn verdien je die investering natuurlijk snel terug, maar je moet het geld natuurlijk wel eerst op tafel leggen. Als je je nieuwe warmtepomp in een bestaande woning wil installeren, bijvoorbeeld bij een renovatie, dan kan je die investering beperken door te kiezen voor een systeem dat je kan combineren met radiatoren, zodat je bijvoorbeeld geen nieuwe vloerverwarming moet leggen.

General Waterstage hoog temperatuur warmtepomp

Ingezonden door admin op wo, 04/17/2013 - 11:45

 

General heeft met zijn Waterstage hoog temperatuur warmtepomp een warmtepomp met een bijzonder hoog rendement, die je hele woning zonder probleem opwarmt en die je bovendien van sanitair warm water voorziet. De hoge temperatuur warmtepomp verwarmt probleemloos tot 60°C, en dat zelfs bij een buitentemperatuur van -20°C! Bovendien werkt het systeem volledig autonoom, zonder bijkomende back-up verwarming of tweede compressor. Dit maakt de General Waterstage hoog temperatuur warmtepomp uniek in de markt.

 

De Waterstage Comfort warmtepomp van het merk General is een compleet verwarmingssysteem dat je gehele huis verwarmt, en je van sanitair warm water voorziet. Het verwarmingssysteem maakt gebruik van een lucht/water warmtepomp, en haalt dus warmte uit de lucht om het water op te warmen. Dat water kan je huis opwarmen via vloerverwarming en/of via radiatoren, en voorziet je van sanitair warm water om te douchen of om te koken. En dat alles op een bijzonder milieuvriendelijke manier!

Warmtepomp General Waterstage

Ingezonden door admin op do, 04/11/2013 - 13:28

 

General is de grootste Japanse producent van warmtepompen en airco's in Europa. De Waterstage warmtepomp is een van hun meest succesvolle productlijnen. De sleutel tot succes? De Waterstage warmtepomp is bijzonder energiezuinig, dankzij een rendement van 4,3 tot 4,6 COP kan je tot 41% besparen op je energiefactuur!

Informatie/Offerte Over Warmtepomp Nodig?