Verwarmen met warmtepomp

De voordelen van verwarmen met een warmtepomp

Je huis verwarmen met een warmtepomp biedt je heel wat voordelen. Een warmtepomp is ecologisch, je bespaart op je energiefactuur en je geniet het hele jaar door van natuurlijke warmte. Ga je je huis verbouwen of sta je voor een nieuwbouw? Dan is het tijd om te kijken of je ook jouw woning met een warmtepomp kan verwarmen!

Daikin warmtepomp om je huis te verwarmen

Daikin produceert reeds jarenlang warmtepompen om je woning mee te verwarmen. Je hebt daarbij de keuze uit verschillende soorten warmtepompen. Zo kan je kiezen voor een water-water warmtepomp, een grond-water warmtepomp, een lucht-water warmtepomp of een lucht-lucht warmtepomp. Elk type heeft zijn eigen werking, en dus ook zijn eigen voor- en nadelen. Welk type warmtepomp je echter ook kiest, ze hebben allemaal als voordeel dat je bespaart op je energiefactuur! Bovendien zijn ze allemaal beter voor het milieu dan de klassieke verwarmingstoestellen op bijvoorbeeld aardgas of stookolie. Er is dus eigenlijk geen reden om niet over te schakelen op een warmtepomp om te verwarmen.

Terugverdientijd van een warmtepomp

Om te verwarmen met een warmtepomp, zal je natuurlijk eerst moeten investeren in een warmtepomp. Maar dankzij de besparing op je energiefactuur, en dankzij allerlei premies en subsidies van de overheid voor wie met een warmtepomp wil verwarmen, heb je je warmtepomp snel terug verdiend. Hoe snel, dat is afhankelijk van het type warmtepomp. De prijs en de premies die je kan krijgen verschilt immers per type.

Verwarm met een warmtepomp: vraag je vrijblijvende offerte aan!

Een warmtepomp biedt een hoog rendement, en zorgt voor een serieuze besparing op je energiefactuur. Ook verwarmen met een warmtepomp? Vraag dan nu je vrijblijvende offerte aan!

Informatie/Offerte Over Warmtepomp Nodig?