Daikin warmtepomp

Een warmtepomp op radiatoren, kan dat?

Ingezonden door admin op do, 11/28/2013 - 16:37

 

Een warmtepomp installeren vraagt steeds een behoorlijke investering. Op termijn verdien je die investering natuurlijk snel terug, maar je moet het geld natuurlijk wel eerst op tafel leggen. Als je je nieuwe warmtepomp in een bestaande woning wil installeren, bijvoorbeeld bij een renovatie, dan kan je die investering beperken door te kiezen voor een systeem dat je kan combineren met radiatoren, zodat je bijvoorbeeld geen nieuwe vloerverwarming moet leggen.

Verwarmen met warmtepomp

Ingezonden door admin op vr, 01/18/2013 - 12:21

De voordelen van verwarmen met een warmtepomp

Je huis verwarmen met een warmtepomp biedt je heel wat voordelen. Een warmtepomp is ecologisch, je bespaart op je energiefactuur en je geniet het hele jaar door van natuurlijke warmte. Ga je je huis verbouwen of sta je voor een nieuwbouw? Dan is het tijd om te kijken of je ook jouw woning met een warmtepomp kan verwarmen!

Warmtepomp Daikin

Ingezonden door admin op ma, 09/17/2012 - 10:47

Duurzame Daikin warmtepomp

Daikin startte reeds meer dan 50 jaar geleden met het produceren van warmtepompen. Deze warmtepompen maken gebruik van een zeer duurzame energiebron: de buitenlucht of grondwater! Een warmtepomp onttrekt warmte of koude aan de lucht en blaast die naar binnen. Zelfs bij extreme temperaturen kan men nog steeds warmte en koude van de lucht onttrekken. Een warmtepomp van Daikin is daardoor veel efficiƫnter dan andere verwarmingssystemen. En dat terwijl de begininvestering niet zo veel hoger ligt!

Informatie/Offerte Over Warmtepomp Nodig?