Plafond onderbouw Airstage AircoHeaters

 

De General Airstage Aircoheaters bieden je een comfortabele manier om je woning te verwarmen of te verkoelen. De plafond onderbouw binnentoestellen zorgen zowel in kleine als in grote ruimtes voor een constante temperatuur, tot in het verste hoekje. Het toestel zorgt voor een optimale luchtcirculatie, zodat je de ruimte op de best mogelijke manier kan verwarmen of verkoelen.

General Airstage Aircoheaters

De plafond onderbouw binnenunits van General maken deel uit van de General Airstage Aircoheaters. General Airstage is een lucht/lucht warmtepomp, die warmte aan de buitenlucht onttrekt en deze afgeeft aan het verwarmingssysteem. Dankzij de inverter kan de pomp ook omgekeerd werken, om je woning ook te verkoelen. Door gebruik te maken van natuurlijke energie uit de lucht, kan je je woning opwarmen of verkoelen op een zeer energiezuinige en milieuvriendelijke manier. Je kan de warmtepomp combineren met verschillende binnenunits, bijvoorbeeld met een onderbouw voor je plafond.

Plafond onderbouw Airstage AircoHeaters voor een optimale lichtcirculatie

De grootste troef van de plafond onderbouw Airstage aircoheaters is ongetwijfeld de optimale luchtcirculatie. De plafond onderbouw binnenunits verspreiden de lucht namelijk in alle richtingen: de combinatie van op/neer en links/rechts swing maakt een driedimensionale luchtregeling mogelijk. In koelmodus is er slechts een klein deel van de lucht boven je hoofd in beweging, zodat de lucht op een volledig tochtvrije manier wordt gekoeld.

Installeer de plafond onderbouw Airstage waar je maar wil

Een ander groot voordeel van de plafond onderbouw General Airstage binnenunit is de vrijheid van installatie. Je kan deze binnenunit onder het plafond hangen, je kan de unit deels in het plafond inbouwen of je kan de unit aan de zijmuren ophangen. Hoe je de unit ook aan je plafond of muur vastmaakt, de luchtcirculatie blijft altijd optimaal. Het strakke design zorgt er bovendien voor dat de plafond onderbouw unit heel compact en mooi oogt, hij gaat perfect op in je interieur.

Meer weten?

Wil je meer weten over de General Airstage warmtepompen en over de onderbouw plafond unit? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan.

Informatie/Offerte Over Warmtepomp Nodig?