Airstage AircoHeater

Plafond inbouwcassettes Airstage AircoHeaters

Ingezonden door admin op wo, 05/15/2013 - 16:03

 

Dankzij de inbouwcassettes van de General Airstage airco is het nooit te warm of te koud. De inbouwcassettes zijn discreet in het plafond verwerkt, en dankzij de innovatiedrang van General Airstage zijn ze vandaag de dag bijzonder efficiƫnt en energiezuinig. De brede luchtverspreiding geeft je de mogelijkheid om de lucht 2, 3 of 4 instelbare uitblaaskanalen te verspreiden. De inbouwcassettes zijn vooral geschikt om grote ruimtes te verwarmen of te verkoelen.

Plafond onderbouw Airstage AircoHeaters

Ingezonden door admin op vr, 05/03/2013 - 16:12

 

De General Airstage Aircoheaters bieden je een comfortabele manier om je woning te verwarmen of te verkoelen. De plafond onderbouw binnentoestellen zorgen zowel in kleine als in grote ruimtes voor een constante temperatuur, tot in het verste hoekje. Het toestel zorgt voor een optimale luchtcirculatie, zodat je de ruimte op de best mogelijke manier kan verwarmen of verkoelen.

Warmtepomp General Airstage

Ingezonden door admin op wo, 04/24/2013 - 16:04

 

General is de grootste Japanse producent van warmtepompen en airco's in Europa. De General Airstage AircoHeater warmtepompen zijn erg populair omdat ze niet alleen je woning kunnen verwarmen, maar ook voor verkoeling kunnen zorgen met een minimum aan primaire energie.

Informatie/Offerte Over Warmtepomp Nodig?