general waterstage warmtepomp

De General Waterstage Bivalent warmtepomp

Ingezonden door admin op wo, 04/24/2013 - 14:53

 

Een warmtepomp installeren is de ideale manier om nieuwe, goed geïsoleerde woningen van energiezuinige warmte te voorzien. Dankzij de Waterstage Bivalent warmtepomp van General kan je echter ook in bestaande woningen genieten van de energiezuinige warmtepomp technologie. Je kan deze General warmtepomp immers gewoon op je bestaand verwarmingssysteem aansluiten!

General Waterstage hoog temperatuur warmtepomp

Ingezonden door admin op wo, 04/17/2013 - 11:45

 

General heeft met zijn Waterstage hoog temperatuur warmtepomp een warmtepomp met een bijzonder hoog rendement, die je hele woning zonder probleem opwarmt en die je bovendien van sanitair warm water voorziet. De hoge temperatuur warmtepomp verwarmt probleemloos tot 60°C, en dat zelfs bij een buitentemperatuur van -20°C! Bovendien werkt het systeem volledig autonoom, zonder bijkomende back-up verwarming of tweede compressor. Dit maakt de General Waterstage hoog temperatuur warmtepomp uniek in de markt.

Warmtepomp General Waterstage

Ingezonden door admin op do, 04/11/2013 - 13:28

 

General is de grootste Japanse producent van warmtepompen en airco's in Europa. De Waterstage warmtepomp is een van hun meest succesvolle productlijnen. De sleutel tot succes? De Waterstage warmtepomp is bijzonder energiezuinig, dankzij een rendement van 4,3 tot 4,6 COP kan je tot 41% besparen op je energiefactuur!

Informatie/Offerte Over Warmtepomp Nodig?