soorten warmtepompen

Het warmtepomp principe

Ingezonden door admin op wo, 10/02/2013 - 15:26

Zo werkt een warmtepomp

Een warmtepomp is een duurzame energie oplossing, waarmee je op een duurzame manier energie opwekt en waarmee je bovendien bespaart op je energiefactuur. Ze verbruiken een stuk minder dan klassieke verwarmingssystemen, en ze zijn bijzonder energie efficiënt. Dat komt omdat een warmtepomp energie uit de omgeving haalt, waardoor je niet afhankelijk bent van fossiele brandstoffen als aardgas.

Warmtepomp prijslijst

Ingezonden door admin op do, 06/14/2012 - 15:51

 

Zoekt u naar een milieuvriendelijke en vooral voordelige manier van verwarmen? Dan is een warmtepomp ongetwijfeld een uitstekende keuze. U bespaart op uw energiefactuur en door middel van warmtepomp premies is de warmtepompinstallatie zelf ook voordelig.

Goedkoopste warmtepomp: lucht/lucht warmtepompen

Ingezonden door admin op do, 03/29/2012 - 13:23

 

Er zijn verschillende soorten warmtepompen. De goedkoopste soort warmtepomp zijn de lucht/lucht warmtepompen. De duursten zijn de geothermische warmtepompen. Natuurlijk hebben de duurdere warmtepompen hun voordelen zoals een hoger rendement, meer kansen op subsidies en een langere levensduur.

Warmtepomp vloerverwarming

Ingezonden door admin op do, 02/23/2012 - 11:14

 

Warmtepompen zijn er in vier soorten, ieder type warmtepomp heeft zijn voor-en nadelen. Zo is een warmtepomp van het type lucht-lucht beduidend goedkoper dan bijvoorbeeld de geothermische warmtepompen, maar is hij minder efficiënt.

De ideale warmtepomp voor de verwarming van uw woning

Ingezonden door admin op vr, 02/10/2012 - 12:15

 

Warmtepompen voor woningen

Een warmtepomp is ideaal voor de verwarming van een woning. Een woning vraagt slechts een beperkte hoeveelheid energie op vlak van verwarming, de kleinere soorten warmtepompen bieden hier voldoende energie voor tegen voordelige tarieven.

Warmtepompen zorgen voor een lagere energiefactuur en deze vorm van groene energie is natuurlijk goed voor het milieu! De meeste soorten warmtepomen kunnen daarnaast ook gebruikt worden voor het sanitaire warm water en als airco tijdens de warme maanden.

Hoe werkt een warmtepomp?

Ingezonden door admin op vr, 01/27/2012 - 16:49

 

Je hebt interesse in duurzame energie om minder belastend te zijn voor het milieu of wil je besparen op je energiefactuur? In beide gevallen is een warmtepomp een goede keuze. Warmtepompen verbruiken beduidend minder elektriciteit om een woning te verwarmen, in de plaats gebruiken ze warmte uit de omgeving. Ontdek meer voordelen van warmtepompen!

Soorten warmtepompen

Ingezonden door admin op do, 11/10/2011 - 14:29

 

Vier soorten warmtepompen

Er is niet één soort warmtepomp, er zijn er vier. Tussen deze verschillende soorten warmtepompen zijin er grote verschillen, maar ze hebben ook dezelfde voordelen. Met een warmtepomp bespaart u op uw energiefactuur en verbetert u uw ecologische voetafdruk

Lucht-lucht warmtepomp

Ingezonden door admin op do, 11/10/2011 - 13:23

 

De mogelijkheden van een lucht-lucht warmtepomp

Een lucht-lucht warmtepomp is een erg flexibele manier om een woning te verwarmen. Zo kan een warmptepomp van dit type toegepast worden voor slechts één kamer, maar ook om 2,4,6 of zelfs 9 ruimtes te vervarmen. Dit type warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en verwarmt hiermee een woning of kantoor. Denk echter niet dat het daarvoor warm moet zijn buiten, een lucht-lucht warmtepomp kan doorgaans functioneren tot -15°C.

Informatie/Offerte Over Warmtepomp Nodig?